Kavich a festészetben egy különös világba való bevezetés lehetőségét ajánlja a szemlélődőknek.

A víziók megjelenítése, egy festmény formájában talán mindenki számára hordozhat valami értékes, érdekes üzenetet, vibráló színeivel, textúrával, rejtett szimbolikával és némi humorral .

A felhasznált anyagok, eszközök javarészt klasszikus képalkotás, festménykészítés hagyományait követik. Alkalmazza a modern technológiák segítségével létrehozott hordozófelületeket, és a vibráló színű akril festékeket is. Korábbi munkáinál az olajfestékek használata volt jellemző, de napjainkban már az akrilftestékek felhasználása a gyakoribb mert színeinek intenzitása jelentősebb. A zöld színe zöldebb! Környezetkímélőbben, a technikai lehetőségek határain belül, mert az oldószereket mellőzi és helyette tiszta vizet használ. A festmények különböző összetételű, vászonra készülnek, a vásznak méretei követik a sztenderd méreteket, de egyedi méretezésű, alapozású vásznak és ritkán fa táblák is felhasználásra kerülnek. A képaláírás jellemzően mindig ugyanaz a tónusú kevert vörös szín, minden festménynél .

T H L A / K A V I C H

Kivételes esetben, személyre szóló festmények is készülhetnek azon leendő tulajdonosoknak, akik valami nagyon különleges, csak nekik szóló teljesen egyedi alkotásra vágynak. Az alkotásokat a kommunikáció közben felszabaduló energiák inspirálják, és nem az instrukciók!. Az így megjelenített képi világ színei, formái ,szimbolizmusa, izgalmas következtetésekre kínálhat lehetőséget. 1998 óta az alkotások a világ számos országában, jellemzően a gazdaságilag kiemelkedőbb teljesítményt elért magánszemélyek, üzletemberek , gyűjtők, és baráti köreik tulajdonában vannak.


Mindenkép győződjön meg az alkotás eredetiségét illetően ha vásárlási ,befektetési szándékai vannak! Az info@kavichart.com címen, ehhez minden segítséget megadunk!

Az itt vásárolt alkotások példányszáma műbizonylattal igazolt, eredetiségük garantált!